Oficiálne otvorený od 13.11.2010

Ako sa vysporiadať s neverou... Vlastnou!

Na začiatku je všetko ideálne. Romantika, láska... Postupne však prichádzajú všedné problémy a s nimi túžba uniknúť. Môžete pred tým zatvárať oči, môžete sa tváriť, že sa vás to netýka, môžete sa vyhovárať a zaprísahať sa, že vám sa to nikdy v živote stať nemôže. Áno, to všetko môžete. Pravdou však je, že tie chvíle bohužiaľ patria k životu. Aj v tomto prípade však stále platí, že je neskoro plakať nad rozliatym mliekom. A práve to sa vám môže stať, ak vás nevera zastihne nepripravenú.
Možno sa vám to zdá absurdné, preto vaše mamy aj spoločnosť vám do hlavy stále vtĺkali utkvelú predstavu, že v tomto smere je chlap stále ten zlý. Že vy ste úbožiatko, ktoré doma stále čaká a trpí, kedy sa to stane... Kedy príde domov s rúžom na límčeku. Tak dlho nám to opakujú, až sa pre nás každý muž stane chodiacim symbolom nevery. S takto vžitou predstavou potom ľahko podľahnete. A zrazu ste tá mrcha vy... Ako s tým žiť?

Stalo sa to. Už to nevrátite späť. Prvým krokom by malo byť pre vás podrobné zistenie, prečo k tomu vôbec došlo. Zamyslite sa, analyzujte. Možno odhalíte vo svojom trvalom vzťahu problémy, ktoré treba riešiť. Možno zistíte, že už nie je čo zachraňovať... Ak práve toto nie je váš prípad, stále vám záleží na vašom milovanom a bokovka bola pre vás len malým pošmyknutím, musíte mať predovšetkým pevné nervy, pokiaľ chcete vzťah udržať.
Vo vašom prípade totiž na milión percent platí, že mlčať je zlato. So svojím sexuálnym tajomstvom sa nezdôverujte nikomu, ani najlepšej kamarátke, o partnerovi ani nehovoriac, nech by vás akokoľvek pálilo na jazyku. Dôverovať nemôžete nikomu. Zapierajte, zapierajte, zapierajte, kým je to len možné.
Keď sa aj vaše tajomstvo náhodou dostane na svetlo, nerozpitvávajte ho! S priznaním nezachádzajte do detailov. Nespoliehajte sa na to, že čím budete úprimnejšia, tým jednoduchšie to bude. Chlapské myslenie nefunguje rovnako ako to naše. Chlap nebude kalkulovať a zvažovať, čo všetko ste spolu už prežili. Chlap žije prítomnosťou. Bude sa len cítiť podvedený a veľmi ľahko sa vám môže stať, že všetky dni, mesiace, ba aj roky hodí za hlavu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára