Oficiálne otvorený od 13.11.2010

Prichytení! Ako reagovať?

Niekedy je vášeň silnejšia ako my a zábrany či možné dôsledky idú vtedy bokom. Jednoducho vypneme myslenie a nezaujíma nás, čo bude, ak bude... No ako reagovať vtedy, keď sme prichytení priamo pri „čine“?

Románik v práci
To, že sa intímne stretávate s kolegom viete len vy dvaja a robíte všetko pre to, aby sa to ostatní nedozvedeli. Dôvod môže byť ten, že nechcete, aby sa o vás hovorilo a možno ide len o milenecký pomer, ktorý by neprospel ani jednému z vás. No aj tým najšikovnejším „hercom“ sa môže stať, že ich zbadá kolega alebo kolegyňa večer v nejakom podniku alebo vás uvidia, ako spolu ráno vychádzate z jednej brány či nastupujete do jedného auta.
Najhorším scenárom však môže byť ten, že odkaz, ktorý ste nechali na stole u kolegu, si prečíta zvedavá kolegyňa, alebo vás prichytia pri tom, ako vás kolega drží za zadok. Vtedy vám zatĺkanie ozaj nepomôže a jediným schodným východiskom je priznať sa a zlegalizovať svoj vzťah. Samozrejme, ak to obaja chcete a ak nie, je viac než pravdepodobné, že váš oficiálny vzťah zanikne.
Na verejnosti
Možno ste aj vy dostali chuť na trochu adrenalínu, a tak ste sa s partnerom vybrali niekam do lesíka, parku či na nejaké odľahlejšie miesto. Veď užiť si v prítmí s tým rizikom, že vás môžu prichytiť, má svoje čaro. No horšie je, ak ste naozaj prichytení, nie je to nič príjemné. Pokiaľ sú to „chápaví náhodní pocestní“, zväčša sa pousmejú a idú ďalej, ale nie vždy môžete mať také šťastie.
Totiž, ak si to užívate v aute a vidíte len prichádzajúce svetlá, nemusíte vedieť, či sú to ďalší zaľúbenci, alebo policajti. Ak sú to muži zákona,  nacvičte si rýchle obliekanie do šiat, vymyslite si dôveryhodnú historku a tvárte sa popritom ešte aj vážne. Nezabudnite  na doklady a snažte sa ich presvedčiť, že ste partneri a nie „slečna“ so svojím klientom.
Zvedavé deti
Stalo sa to už aj vám? Kto má deti, zrejme vie, o čom je reč a kto ešte nemal tú česť, môže si len gratulovať. Deti sú totiž zvedavé a keď to najmenej čakáme, prekvapia nás a v tom horšom prípade aj prichytia. Stačí, že sme trošku hlučnejší, dieťa má slabší spánok, alebo ho len niečo bolí. V rámci toho, že sa ide posťažovať alebo si chce ľahnúť k mamine, môže sa stať, že ju uvidí práve s rozkročenými nohami a otecka s tvárou v jej rozkroku.
Vtedy je dobré riešiť situáciu za pochodu, najmä, ak už dieťa nemá 5 rokov. Podľa psychológov, si totiž môže mylne myslieť, že rodičia ho už nemajú radi a celkovo môže byť zmätené. Tváriť sa, že sa nič nestalo, je azda to najhoršie, čo môžete spraviť.
S priateľom našej kamarátky
Tvrdý oriešok, ktorý neprejde bez bleskov a hrmenia. Riešiť to, že ako k tomu vôbec došlo je zbytočné, ale nechať sa prichytiť nie je niečo, za čo by ste nemali hanbiť. Nielenže ste si nevážili priateľstvo s kamarátkou, ale je viac než pravdepodobné, že ste oň v tomto momente prišli nadobro. Totiž, ak vás to ťahalo k jej partnerovi rovnako, ako jeho k vám, mali ste sa rozhodnúť, ako ďalej.
Hrať na viacero strán nie je fér voči nikomu a ak vás teda kamarátka odhalila, výhovorky dajte bokom. Vinní ste obaja, tak sa k tomu aj rovnako postavte a sladké rečičky si odpustite. Otázkou však je, či odpustí priateľovi alebo mu dá ihneď kopačky a ak áno, či jej ex zostane s vami, alebo vám dá košom. Ľahko sa teda môže stať, že všetci zostanete zrazu single...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára