Oficiálne otvorený od 13.11.2010

Jeden manžel a sto milencov?

Myslíte na neveru? Zabudnite! Po vašom boku vám postačí aj jediný muž. Ak je však skutočne dobrým milencom, môže s ním byť milovanie sto a jeden raz iné. Neveríte?
Vybrať si muža na celý život neznamená, že sa vzdáte zábavy pri sexe. A nové vzrušenie skutočne nie je potrebné hľadať ani v náruči milencov. Ak si myslíte, že práve vy alebo váš partner v žiadnom prípade nepatríte do skupiny tých, čo ľahkovážne sexujú na verejnosti, alebo si objednávajú balíky plné sexuálnych hračiek, tak pribrzdite. Nie je to ani potrebné!
Neklamte sa
Zabudnite na klišé o sexuálnej rutine. Jasné, že sex je vždy iný. Po každý krát sme naladení trošku ináč, a to vplýva na aj na náš sexuálny život. V žiadnom prípade to však neznamená, že by mal byť váš sexuálny život nudný, alebo že ste na sex príliš unavená.

Nie ste, pri sexe totiž ide o pudy, a tie sa v človeku dokážu prebudiť v každej situácii. Stačí nájsť to, čo ich vo vás prebudí. A práve tu zohráva veľmi dôležitú úlohu váš partner, ktorému by na tomto hľadaní malo poriadne záležať. Veď sex je predovšetkým pre dvoch milujúcich sa ľudí zábavou a uvoľnením.
Takže, neskrývate sa náhodou každý večer pred sexom za rúškom únavy? Nevsugerovali ste si, že na niečo „tak namáhavé“ už nemáte energiu? Omyl, ak sa na sex pozeráte z tejto stránky, tak je úplne jasné, že s ním niečo nie je v poriadku a zjavne vás nebaví, aj keď ste si to sama pred sebou ešte otvorene nepripustila. Dokedy však chcete klamať samú seba?
Oživte posteľný život
Radiť vám, aby ste sa zapísali na hodiny erotického tanca, či tréning zvodných striptízových pohybov síce môže byť užitočné, na to však asi skutočne čas mať nebudete. Avšak je mnoho iných trikov, ako rozpáliť seba aj partnera a spraviť z bežného čosi výnimočné.
Sex je hra
Berte obaja sex ako hru. Každý sex. Dohodnite sa ako bude vaša hra vyzerať a skutočne sa aj svojho „scenára“ držte. Nechajte sa inšpirovať klasikou. Čo takto hra na domácu paniu a vzrušeného poštára, alebo žeby inštalatéra?
Možno sa vám zdajú tieto sexuálne hry trápne či naivné, ich úlohou je vás uvoľniť a na chvíľu utiecť z každodenného kolotoča. Práve tieto a podobné hry (na doktorku a pacienta, profesora a študentku,...) vám umožnia pozrieť sa na svojho partnera v novom, možno dokonca pikantnejšom svetle, a tak obohatiť a spestriť svoj sexuálny život.
Áno, aj keď dobrého milenca spoznáte i podľa toho, či vás dokáže uspokojiť, len to vo vzťahu nestačí. Koniec koncov o dobrý orgazmus sa iste viete postarať aj sama. Takže, zapojte svoju kreativitu a spravte zo sexu znova poriadnu zábavu!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára