Oficiálne otvorený od 13.11.2010

Je sex s prostitútkou nevera?

Prostitúcia patrí medzi najstaršie remeslá našej civilizácie. Podľa posledných výskumov Európskej únie jeden z desiatich mužov mal sex s prostitútkou. Väčšina z nich bola vo veku 25 - 34 rokov.
V podvedomí väčšiny z nás koluje presvedčenie, že za sex platia len zúfalci, ktorí nemajú v osobnom živote šťastie alebo úchyláci, ktorí vyhľadávajú netradičné sexuálne služby. Pravda je však taká, že za sex platia aj celkom normálni, zdraví muži, ktorí hľadajú nezáväzný sex.

Prečo to tak je?
1) Niektorých mužov láka zakázané ovocie - je to pre nich vzrušujúce dobrodružstvo.
2) Sex bez citov - nebyť nežný, milý, tolerantný k druhému, ísť rovno na vec ... ukojiť svoju potrebu len tak, ako to chce on ... prežiť poriadne porno ...
3) Tvrdý sex až sadomaso - mnohí muži sa nedokážu svojej milujúcej partnerke zveriť s tým, čo majú v sexe naozaj radi, čo ich naozaj vzrušuje. Buď sa za svoje chúťky hanbia alebo proste len svojej partnerke nechcú ublížiť.
4) Možnosť porozprávať sa - muži sú veľmi citliví a máloktorí dokáže otvorene hovoriť o svojich pocitoch a potrebách. Prostitútky - anonymné ženy sú pre takých mužov tou najlepšou utešiteľkou. Nikdy im ich slová nevyčítajú a v budúcnosti nepoužijú proti ním.
Niečo na obhajobu: Koľko žien je ochotných mať so svojím partnerom análny styk? Koľko žien je ochotných milovať sa v 3? Koľko žien znesie pri sexe cítiť bolesť? Koľko žien dokáže byť pre svojho partnera dominou? ...
Je sex s prostitútkou nevera?
Muži hovoria NIE! Sú presvedčení, že ak si za niečo zaplatia, je to len obchod bez emócií. Za neveru považujú to, keď by mali milenku, ku ktorej by niečo cítili, s ktorou by trávili svoj voľný čas. Prostitútka je pre nich tovar, za ktorý si zaplatia, užijú si a zahodia. Väčšina žien je iného názoru - sex s prostitútkou je pre ne rovnaká nevera ako sex s milenkou. Možno ide oveľa viac o stratu dôvery... možno ide o stratu sebadôvery - nedokážem ho uspokojiť, keď chodí inde ...
Ako tomu predchádzať?
Ženy by nemali byť za každú cenu romantické a mali by celom zabudnúť na romány z červenej knižnice - realita je iná.
Všetko vyrieši komunikácia. Pýtajte sa partnera na to, čo má rád, čo sa mu páči, čo nie ... Skôr, ako čokoľvek vyskúšate, nezavrhujte to. V prípade, že sa Vaše predstavy o sexe budú značne líšiť, pokúste sa nájsť kompromis.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára