Oficiálne otvorený od 13.11.2010

Nevera je drina

Vo vzťahu vám to škrípe, vášeň je niekde v ofsajde a z partnera sa namiesto šarmantného Rheta Buttlera čím ďalej tým viac stáva ohundraný a navyše zbytočný spolubývajúci. Jednoducho to v poslednom čase stráca tie potrebné grády! Na druhej strane je váš vzťah tak povediac korektný a, čo si to budeme tajiť, aj pohodlný. Viete totiž, že napriek všetkému vás partner svojím spôsobom stále miluje a ani on vám nakoniec nie je úplne ľahostajný. Veď máte za sebou už nejaký ten rok spolužitia a poznáte ho dokonale až po poslednú pehu na zadku.
Ale čo keď je tu navyše niekto...ou ou ...vzrušujúci a tajomný – jednoducho objekt vašich snov a erotických túžob... Niekto, kto pozná všetky vaše body U, G, a dokonca aj A, a vie rozihrať všetky strunky vášho tela, mysle a klitorisu... Čo s tým?

Nevera je ako spirisahanie
Nuž, tu začína poriadna drina - boj o to, ako si užiť, a pritom si nepošramotiť dobrú povesť, ani terajší vzťah. Nevera veru nie je ľahká vec. Čo sa len narozmýšľajú takí neverníci! Čo im to dá námahy zladiť všetky termíny, nájsť vhodné miesto stretávania a vymýšľať si stále originálnejšie výhovorky, no a popritom pôvodná domácnosť, rodina, možno deti...
Nabitý diár
Skúste si raz len čo i len tak v mysli premietnuť jeden deň takejto „Ivany Nevernej“. Ráno letmá pusa na líce – ak vôbec... Veď kto by s tým strácal čas pri myšlienke na vášnivé bozky s mužom svojich snov. Predpoludním pár telefonátov - pozor, kolegyne majú často namiesto uší radary, čo v praxi znamená, že počujú všetko, vidia všetko, vedia všetko a nič nezabudnú. Takže dôkladná konšpirácia je viac než potrebná. Život našej hrdinky sa blíži k mexickej telenovele. Je rovnako sladký ako napínavý a namáhavý.
Kráka chvíľa plná rozkošeNakoniec sa dočká a príde to vytúžené popoludnie. Tentoraz v byte jeho priateľa. Posteľné scény ako vystrihnuté zo šteklivého filmu. Len škoda, že si to naša Ivana Neverná nemôže poriadne užiť, lebo ešte polo v extáze a s podlamujúcimi sa kolenami sa musí ponáhľať, aby stihla ešte vyzdvihnúť deti zo školy a škôlky, rýchlo úchytkom niečo nakúpiť a vrátiť sa do druhej kože – tzv. teplákovej, kde romantická hrdinka stráca svoje čaro a upachtená a spotená sa snaží z posledných síl pri umývaní riadu dokončiť deň.
Privysoká daň?
Je to teda poriadna drina. Stojí to vôbec za to?! Pri troche zrelej úvahy je odpoveď viac než jasná – nie. Oveľa menej námahy by ju totiž stálo, keby energiu, ktorú venuje zušľachťovaniu nevery, venovala zušľachťovaniu svojho terajšieho vzťahu. Možno by to šlo veľmi pomaly, ale zato istejšie - a je veľmi pravdepodobné, že by nakoniec výsledok takejto snahy v podobe ideálneho partnera bol pre ňu oveľa uspokojivejší ako tá trocha „vydrenej“ rozkoše.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára