Oficiálne otvorený od 13.11.2010

Nevera na jednu noc

Žiadna krásna predstava. Čo bude ale najťažšie, je rozhodnutie o vašom ďalšom osude. Dať mu ešte jednu šancu?
Proste sa to človek raz dozvie. Či už od nejakej "dobrej dušičky", alebo sa dokonca v slabej chvíľke prizná sám. Pozerá na teba svojimi krásnymi očami a tvári sa previnilo. Stalo sa to na jednom večierku, mal trocha vypité a tvrdí, že sa to už určite nikdy nezopakuje ...Tak takto nejako vyzerá klasický scenár. A čo ty? Odpustíš mu?

Scenár číslo 1:
Prizná sa sám, čo znamená, že sa trápil a potreboval sa ti s tým zveriť. Asi dúfa, že mu bude odpustené. Ak sa rozhodneš dať mu ešte šancu, nečakaj, že všetko bude okamžite ako pred tým. Bude to chvíľu trvať, než všetky mraky prejdú. Ak si sa ale rozhodla, že to s ním ešte skúsiš, snaž sa, aby to bolo bez pripomienok a výčitiek. Taký vzťah by nemal veľkú budúcnosť. Výhodou je, že sa teraz bude musieť veľa snažiť a získavať si ťa. To ty si tá, ktorá odpúšťa, tak sa nechaj aspoň chvíľu rozmaznávať! Určite si to zaslúžiš. Odpustiť mu neveru, to totiž bude stáť veľa síl.
Scenár číslo 2:
Spravil to raz, spraví to znova. A predstava, že ti bude, po celý ďalší čas s ním, vŕtať v hlave červíček nedôvery, nie je nič pre teba. Teda rozchod. Asi sa budeš ešte nejaký čas trápiť aj po rozchode a premýšľať, či to bola správna voľba. Dôležité je, ako sa k tebe správal predtým, a tiež ako dlho spolu ste. Nie je to ľahká voľba, najmä ak si si už vysnívala vašu spoločnú budúcnosť. V každom prípade, zahýbať sa nemá. On dostal lekciu a ty si aspoň ušetríš nervy z nedôvery, ktorú by si po tomto odhalení nedokázala prekonať.
Scenár číslo 3:
Dozvedela si sa to od tretej strany, čo už aj tak nepríjemnú situáciu určite nevylepšuje. Navyše ak tvoj priateľ preferuje heslo "zatĺkať a zatĺkať", na optimizme ti to nepridá. Takže čo teraz? Ak nemáš v rukách žiadne reálne dôkazy o jeho nevere a nechceš ho stratiť PO NIČOM NEPÁTRAJ. Je to síce kruté, ale najlepšie, čo môžeš v tejto situácii urobiť. Ak sa s týmto neuspokojíš a máš dostatočne silný žalúdok a odhodlanie, potom teda mám len jednu radu: pátraj a jednaj tak, aby si nestratila svoju dôstojnosť!
ŠESŤ NAJČASTEJŠÍCH PRÍČIN NEVERY:
1. Túžba vybočiť zo sexuálneho stereotypu, potreba trocha si "užiť" s iným "sexuálnym objektom".
2. Ak je vzájomný vzťah voľný, alebo nemá kvalitný podklad.
3. Pri náhodnom stretnutí s neodolateľne príťažlivým objektom.
4. Dokázať si sám sebe, že ešte mám na to, aby som si s niekým užil.
5. Pomsta, sprevádzaná túžbou partnerovi /partnerke/ ublížiť.
6. Sexuálna neukojenosť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára