Oficiálne otvorený od 13.11.2010

Tajný úlet v práci

Zažili si to mnohé z nás. Nová práca, noví ľudia, zaujímaví kolegovia, atraktívny šéf. Najprv kradmé pohľady, potom horúčkovité písanie e-mailov a esemesiek. Než napočítate do päť, je na odľubovanie neskoro. Čo tam po tom, že vás pred prácou čaká váš priateľ...
Vzťahy na pracovisku sú veľmi delikátnou témou. Najmä tie milostné. Zväčša sa o nich šepká len v kuchynke na káve, možno si dovolíte občas žartovnú poznámku na margo dvoch zamilovaných kolegov.
Pred šéfom však zostanete radšej ticho, nie každý má pre zaľúbený pár v pracovnom kolektíve úsmev a pochopenie. Čo ak ste to ale práve vy, kto vybieha každú hodinu na schodisko, aby ste si ukradli pár bozkov s novým milencom?

Má to budúcnosť?
Naša čitateľka, nazvime ju Ľuba, je zasnúbená. Už dva roky plánuje svadbu s priateľom a potajme sa stretáva so svojím kolegom-milencom. On sám je ženatý, má dieťa a ani kvôli Ľube sa neplánuje rozviesť so ženou. Ľubke je to ale jedno, ani ona netúži zmeniť partnera: „Náš vzťah je o celkom iných veciach. Priťahujeme sa, máme úžasný sex. Je to trápne, ale s mojím snúbencom som ešte nikdy nemala orgazmus, s NÍM je to ale božské. Nie som však padnutá na hlavu, aby som pustila perspektívny vzťah k vode a  neočakávam to, samozrejme, ani od kolegu. Stačí, keď sa stretávame cez týždeň, keď je snúbenec dlhšie v práci alebo na pravidelných služobných cestách. Je normálne, že aj ja chcem mať kvalitný sex, ale nikdy by som môjho snúbenca nevymenila, ani kvôli sexu. Len čo sa vydám, určite s podvádzaním skončím, a možno aj odídem z našej firmy, kým nezačnú o nás dvoch reči. Zatiaľ o nás nik nevie, aspoň dúfam.“
Ľube nepomôže dohováranie, ani kamarátske rady, aby konala férovo. Tvrdí, že svojím správaním nikomu neubližuje, pretože o ňom, s výnimkou najbližších priateliek, nevie nik. Do kolegu vraj nie je zaľúbená, vzťah k priateľovi ale mierne ochladol. Ľuba ale vraví, že s blížiacim sa termínom svadby sa všetko znova dá do poriadku. A keďže do nej nie je zamilovaný kolega, nehrozia žiadne citové vydieračstvá, ani osobné útoky, keď sa rozhodne svoj „vzťah“ s milencom ukončiť.
Trikrát meraj a raz rež
Aj vy sa pohrávate s myšlienkou, že toho fešného manažéra na blížicom sa školení zbalíte? Pozor na vec. Ani jednorazovky sa nemusia skončiť len čo zabuchnete na jeho byte dvere. V každej firme je klebetníkov viac než dosť a reči sa začnú rýchlo šíriť. Stačí, keď sa váš objav pochváli, s kým strávil uplynulú noc. Ak ste zadaná a vášho priateľa poznajú aj kolegovia, môže sa mu celkom ľahko doniesť do uší, že nie ste až taká verná, ako sa o vás domnieval. Malý úlet na pracovisku tak môže byť veľkou pohromou pre váš vzťah, bez ohľadu na to, či vôbec došlo k sexu alebo len pár bozkom za dverami firmy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára